قرنیز و کاربردهای آن

قرنیز و کاربردهای آن

قرنیز و کاربردهای آن

قرنیز و کاربردهای آن

آیا از قرنیز و کاربردهای آن مطلع هستید؟ در معماری و دکوراسیون داخلی به قسمت پایین دیوار ، تخته ای از جنس PVC ، چوب یا MDF یا سنگ می چسبانند که به آن قرنیز گفته می شود که هدف اصلی آن ها پوشش اتصال بین دیوار و زمین است. قرنیز لبه دیوار را می پوشاند تا از کفپوش در برابر ضربه و نفوذ آب محافظت کند. به طور عمومی قرنیز چوبی ، PVC و MDF توسط میخ ، پیچ یا چسب به دیوار چسبیده می‌ شود. قرنیز در اندازه‌ ها و رنگ‌ های متنوعی تولید می‌ شود.

قرنیزها معمولا در ارتفاع‌های 7 ، 9 ، 11 و 15 سانتی‌ متر و طول 240 ، 280 و 366 تولید می‌ شوند ، قرنیز‌ های 7 سانتی متر مناسب دیوار‌ های کم ارتفاع و قرنیز‌ های 9 سانتی متر مناسب دیوار‌ های بزرگ می‌ باشند. ناگفته نماند ؛ اگر قصد مشارکت در ساخت در شیراز را دارید هم اکنون با متخصصان ما در دیساتک تماس حاصل فرمایید تا از مزایای آن مطلع شوید. در ادامه انواع قرنیز و کاربردهای آن را برای شما عزیزان مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانید با خیال راحت بهترین نوع آن را انتخاب نمایید.

قرنیز و کاربردهای آن

ضروریت استفاده از فرنیز

قرنیز علاوه بر زیبایی و جلوه‌ ای که به دکوراسیون می‌ بخشد کاربرد‌های دیگری همم دارد. شاید افرادی که به قرنیز چوبی نیاز داشته باشند ، کسانی هستند که به تازگی پارکت لمینت نصب کرده‌ اند. در نصب پارکت چوبی و پارکت لمینت یک سانتی متر به دلیل انبساط پارکت از دیوار فاصله می‌ گذارند تا پارکت به دلیل انبساط و انقباض آسیب نبیند ، این یک سانتی متر فاصله می‌ تواند نمایی نامناسب را به همراه داشته باشد. شما در این صورت باید قرنیز نصب کنید ، قرنیز باعث می‌ شود که گرد و خاک در آن گوشه جمع نشود و از پارکت در مقابل ضربه محافظت کند. پیشنهاد ما به شما استفاده از قرنیز چوبی است که طرفداران بسیاری را به سوی خود جلب نموده است. در ادامه چندین نوع از محبوب ترین قرنیز ها را برای شما بررسی خواهیم کرد.

 

انتخاب رنگ قرنیز

انتخاب رنگ قرنیز بستگی به رنگ دکوراسیون و همچنین سلیقه شما دارد. چنانچه از پارکت لمینت استفاده کرده‌ اید می‌ توانید رنگی به هم رنگی پارکت انتخاب کنید و یا اینکه که برای جلوه‌ بیشتر ، رنگی تیره تر از رنگ پارکت استفاده نمایید. شما نیز می‌ توانید با استفاده از رنگ‌ های متضاد ، با پارکت کنتراستی برای توجه بیشتر انتخاب نمایید و یا اینکه از رنگ خنثی مانند سفید و مشکی استفاده نمایید. از روش‌ های دیگر انتخاب رنگ قرنیز ، ست کردن رنگ شومینه و کابینت با قرنیز چوبی می‌ باشد اما در نظر داشته باشید که تمام این موارد بستگی به نوع دکوراسیون و سلیقه شما دارد.

قرنیز و کاربردهای آن

قرنیز چوبی ، پرطرفدارترین نوع قرنیز

اصلی ترین ویژگی‌ قرنیز چوبی زیبایی آن است! این محصول در رنگ‌ های متنوعی تولید شده و به دلیل زیبایی در ویلا‌ها و مکان‌ های لوکس مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از پرطرفدارترین قرنیز های موجود در بازار می باشد که بسیاری از افراد را به سوی خود جذب نموده است.

 

قرنیز PVC

قرنیز پلاستیکی از موادی به نام پلی وینیل کلراید Poly Vinyl Chloride ساخته شده است که این مواد به دلیل ارزان بودن در تولیدات ، بسیار مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این قرنیز ضد آب بوده است و اکثرا در آشپزخانه‌ ها استفاده می‌ شود. قیمت قرنیز PVC یا پلاستیکی به مراتب از قرنیز های چوبی بسیار مناسب تر می باشد.

قرنیز و کاربردهای آن

قرنیز MDF

قرنیز MDF نوعی چوب مصنوعی است که جزو پر مصرف ترین مواد در ساخت لوازم دکوراسیون است ، این نوع قرنیز دارای روکشی از جنس PVC می باشد. قرنیز MDF پرمصرف ترین نوع قرنیز مورد استفاده برای لمینت می باشد. هزینه قرنیز MDF از قرنیز PVC گران تر و از قرنیز چوبی ارزان تر است.

 

مشاوره هدفمند!

در این بخش انواع قرنیز و کاربردهای آن را مورد بررسی قرار دادیم تا راحت تر بتوانید این دو سبک را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 26 دی 1401

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword