سنگ گرانیت در نمای ساختمان

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

چرا از سنگ گرانیت در ساختمان استفاده می شود؟ در این بخش قصد داریم مزایای و معایب استفاده از سنگ گرانیت در نمای ساختمان را به شما عزیزان معرفی کنیم تا اطلاع کاملی از ویژگی های این لامپ ها داشته باشید. سنگ گرانیت یکی از پرمصرف ترین سنگ هاییست که معماران در طراحی نما استفاده می کنند با وجود اینکه از مزایا و معایب آن کاملا مطلع هستند ، این سنگ ها بیشتر در کف ، دیوار و راه پله ها کاربرد دارد. با دیساتک همراه باشید تا دلیل استفاده از سنگ گرانیت در نمای ساختمان مطلع شوید.. ناگفته نماند ، اگر قصد سرمایه گذاری در شیراز را دارید ، دیساتک بهترین است! شما می توانید با ما تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره اختصاصی ما بهره مند شوید.

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

آشنایی با سنگ گرانیت

این نوع سنگ دارای بافتی با دانه های متوسط ​​تا درشت است و علیرغم اینکه مواد معدنی موجود در آن متفاوت است. در رنگ های مختلف از صورتی تا خاکستری تیره و حتی سیاه یافت می شود. باید بدانید که گرانیت یکی از سنگین ترین سنگ هاست و استحکام و مقاومت بالایی دارد. با وجود این موارد ، این نوع سنگ ها نه تنها می توانند نقش مهمی در استحکام بخشی بنا داشته باشند ، بلکه به دلیل تنوع رنگ ، به عنوان عنصری برای تزئین ساختمان های مختلف نیز استفاده می شود. امروزه این سنگ های جذاب طرفداران بسیاری را به سوی خود جذب کرده اند.

 

سنگ گرانیت چه مزایایی دارد؟

سنگ های گرانیت از مزایای بسیاری برخوردار می باشند که در ادامه چندین مورد از آن ها را مورد بررسی قرار داده ایم :

  • مقاومت در برابر آب و مواد شیمیایی
  • زیبایی و سطح صاف
  • رنگ هاسی متنوع سنگ گرانیت
  • استحکام و مقاومت بالا

 

معایب سنگ گرانیت

در نظر داشته باشید که هر چیزی با توجه به مزایایی که دارد ، عیب هایی هم به همراه دارد! پیشنهاد می شود پیش از استفاده از این سنگ ها یا هر متریال دیگری از مزایا و معایب آن مطلع شوید. برای این امر می توانید از فرد باتجربه ای در این زمینه کمک بگیرید. در ادامه چندین مورد از این معایب را ذکر نموده ایم :

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

وزن بالا و چسبندگی کم

به دلیل وزن زیاد گرانیت ها ، استفاده از آن به عنوان نما ، وزن مرده ای را به ساختمان تحمیل می کند و باید توجه داشته باشید که اگر بخواهید از ملات برای چسبندگی این نوع سنگ ها استفاده کنید ، زمان بر است.

 

عایق نبودن صدا و گرما

یکی دیگر از معایب سنگ های گرانیت این است که این سنگ ها عایق حرارتی و صوتی نیستند که باعث هدر رفتن انرژی در ساختمان ها می شود.

 

تشعشعات مضر برای بدن انسان در شرایط خاص

برخی از انواع گرانیت دارای محتوای آهن بالایی هستند که در صورت استفاده در مکان هایی که در معرض اشعه گاما و ایکس قرار دارند می تواند برای بدن انسان مضر باشد.

 

زنگ زدگی در انواع خاص

گرانیت حاوی آهن است و آهن بیشتری در انواع خاصی از این سنگ یافت می شود. این اتو با قرار گرفتن در معرض رطوبت به تدریج زنگ می زند و زیبایی خود را از دست می دهد. بنابراین بهتر است از آن در فضای باز و محیط های مرطوب استفاده نکنید.

سنگ گرانیت در نمای ساختمان

کاربردهای اصلی سنگ گرانیت

سنگ گرانیت به دلیل استحکام و مقاومت بالایی که دارد در هر قسمت از ساختمان ، چه در داخل و چه در بیرون ساختمان قابل استفاده می باشد اما برخی از مهم ترین کاربردهای این نوع سنگ عبارتند از : پله ، سنگ فرش ( معمولا به صورت سنگ مکعبی ) ، کفپوش ، دیوارپوش ، محوطه سازی ، نمای ساختمان ، سنگ قبر ، اطراف سینک ، سنگ آسانسور ، پیشخوان آشپزخانه – بالای میز سنگی روبروی مبل است.

 

مشاوره هدفمند!

در این بخش مزایا و معایب استفاده سنگ گرانیت در نمای ساختمان را مورد بررسی قرار دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 26 دی 1401

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword