بازسازی نمای ساختمان

بازسازی نمای ساختمان

بازسازی نمای ساختمان

بازسازی نمای ساختمان

اگر به دنبال بازسازی نمای ساختمان خود هستید حتماً با اصطلاح نوسازی نما نیز آشنا شده‌اید. لازم است به شما بگویم که نوسازی نما بازسازی تفاوت دارد؛. از این نظر که در نوسازی نما تنها به قسمت‌هایی که فرسوده شدند. و نیاز به تعمیر دارند، اصلاح خواهند شد. اما در بازسازی نما لازم است. ابتدا مجوز عملیات را تهیه کنند .و سپس با تخریب قسمت‌های فرسوده به بازسازی نمای بیرونی ساختمان بپردازند. استفاده از بهترین و مدرن‌ترین مصالح در ساخت نمای بیرونی نیز ممکن است با گذشت زمان ساختمان را نیازمند به بازسازی نمای خود کند.

چرا که عوامل متعددی از جمله تغییرات آب و هوایی که از مهمترین آنها است، در کنار باران‌های اسیدی در طول دراز مدت باعث کاهش جلوه ساختمان خواهد شد.  اگر قصد بازسازی و نوسازی را دارید اما نتوانسته‌اید میان آن دو انتخاب کنید؛ به شما توصیه می‌شود که با متخصصان مجرب به این حوزه مشورت کنید تا بعد از کارشناسی ساختمان شما، بهترین تصمیم را جهت بهبود نمای ساختمان خود  اجرا کنید.

بازسازی نمای ساختمان

دلایل بازسازی نمای بیرونی ساختمان

 درخواست برای بازسازی نمای بیرونی ساختمان می‌تواند به دلیل کهنه و فرسوده شدن نمای بیرونی، ریزش مصالح و تخریب نما یا حتی به وجود آوردن تنوعی جدید در آن باشد. علاوه بر زیبایی ظاهری ساختمان، یکی دیگر از مهم‌ترین دلایلی که فرد را مجبور به تغییر نمای ساختمان می‌کند، تغییر کاربرد آن می‌باشد. دلیل شما هر چه که باشد لازم است بازسازی نما به صورت کاملاً اصولی و با رعایت تمامی نکات و ایمنی باشد.

انواع بازسازی نما

 با توجه به نوع مصالح بکار رفته در هنگام ساخت نمای ساختمان یا خانه‌های قدیمی، نوع بازسازی آن نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه به شرح انواع بازسازی نمای خانه‌های قدیمی و ساختمان‌ها را خواهیم پرداخت.

بازسازی نمای ساختمان

بازسازی نمای سنگی

 انواع نماهای سنگی ساختمان‌ها و خانه‌های قدیمی می‌توانند در اثر باران و باد فرسوده شوند .و زیبایی ظاهری خود را از دست بدهند. از این رو تغییر سنگ نمای ساختمان به کاربر کمک تا جلوه‌ای تازه به ساختمان یا خانه خود هدیه دهد. طراحی حرفه‌ای و استفاده از سنگ‌های مقاوم به شما کمک می‌کند. تا از فرسودگی زودهنگام آن‌ها پیشگیری کنید. اما اگر نیازمند به بازسازی نمای سنگی ساختمان خود هستید .نیز اصلاً نگران نباشید؛ چرا که می‌توانید سنگ‌های تازه و جدید را با پیچ و رولپلاک جایگزین سنگ‌های فرسوده شده کنید.

بازسازی نمای آجری

 آجر هم به مانند سنگ دارای عمر مفید محدودی می‌باشد و پس از آن دچار فرسودگی خواهد شد. از این رو توصیه می‌شود جهت جلوگیری از ریزش آجرهای فرسوده شده سریعاً به بازسازی نمای خانه‌های قدیمی خود بپردازید. اگر آجرهای استفاده شده در نما دچار فرسودگی‌های شدید نشده باشند. تنها به وسیله شست و شوی اصولی نما، می‌توان آن‌ها را مثل روز اول کرد. اما در صورتی که تخریب شدید در آجرها ایجاد شده باشد، لازم است به بازسازی و تغییر نما ساختمان بپردازید.

بازسازی نمای کامپوزیتی

از مزایای نماهای کامپوزیتی می‌توان به بازسازی ساده و آسان آن‌ها اشاره کرد. چرا که جهت بازسازی نما لازم است تنها قسمت تخریب شده .و آسیب دیده را ترمیم کرد. و در نتیجه هزینه بسیار کمتری برای مصرف کننده به دنبال دارد. مقاومت بالا در برابر تغییرات آب و هوایی و نور شدید خورشید، سرعت ترمیم و اجرای بالا، تنوع بالا در طراحی و رنگ، عدم نیاز به زیرسازی‌های پیچیده از جمله دیگر مزایای مهم این مدل نما می‌باشد. که امروزه طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. از این رو توصیه می‌ شود اگر قصد تغییر نمای ساختمان خود را دارید .حتماً با استفاده از نماهای کامپوزیتی را در اولویت خود قرار دهید. تا در طول دراز مدت بتوانید از مزایای منحصر به فرد آن استفاده کنید.

بازسازی نمای ساختمان

نمای رنگ شده

 لازم به ذکر است که عمر نمای رنگ شده از سایر نماها بسیار کمتر می‌باشد. و نیاز به بازسازی نمای ساختمان قدیمی بسیار سریع‌تر احساس خواهد شد. اگر قصد اجرای نمای رنگ شده یا بازسازی آن هستید، به این نکته توجه کنید. که رنگ‌های استفاده شده .توسط شما ممکن است. به دلیل قرار گرفتن در معرض نور خورشید و گذشت زمان تغییر کنند. بنابراین توصیه می‌شود که از رنگ‌های خنثی و روشن تا حد امکان استفاده نکنید.

بروزرسانی : 25 دی 1401

نوشتن یک پیام

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید