بازسازی ساختمان اداری
بازسازی ساختمان اداری
ممکن است به تازگی ساختمان یا آپارتمانی را جهت دفتر کار یا شرکت خود تهیه کرده باشید و یا در مکانی که به عنوان شرکت مستقر هستید ، قصد بازسازی ساختمان اداری و یا تغییر دکوراسیون داخلی را داشته باشید. در هر دو این حالت ها بسته به نوع کاربری یا خدمات و تعداد پرسنل، طراحی و جانمایی و باز سازی ساختمان اداری صورت می پذیرد.
بازسازی دفتر کار و یا یک فضا می تواند ظاهر کسل کننده و یکنواخت فضای داخلی را دگرگون کرده و اگر به درستی انجام شود .ظاهری مدرن و شیک ایجاد نماید. در واقع ساختمانهای اداری به جهت این که تردد بیشتری در آن ها در جریان است. در طول زمان کوتاهتری به نسبت ساختمان های مسکونی به مرمت و بازسازی نیاز پیدا می کنند. دکوراسیون داخلی فضاهای اداری از جنبه های مختلفی اهمیت دارد. و از این رو بازسازی آن نیز با اهداف متفاوتی انجام می شود.
بازسازی ساختمان اداری جهت ایجاد انگیزه و افزایش راندمان کاری پرسنل
پرسنل اداری حداقل یک سوم از ساعات شبانه روز را در محیط کاری خود می گذرانند. لذا کیفیت و ماهیت فضای اداری در بلند مدت، تاثیری بیش از آنچه در نگاه اول به ذهن متبادر می شود بر زندگی کارمندان و پرسنل دارد. اگر محیط کار از لحاظ اصول معماری، هنری و روانشناسی به صورت منطقی و درست طراحی شود. علاوه بر ایجاد نشاط، شادابی و انگیزه کافی در کارکنان میتواند استرسهای ناشی از محیط کاری را به حداقل برساند.
با نگاهی به زندگی کارمندان در خواهیم یافت که شرایط محیط کار دقیقا بر رفتار، شخصیت و زندگی آنها اثر گذاشته .و تمام ابعاد زندگی فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. قطعا کار کردن در فضای مطلوب در کنار فضای سبز و منظرههای دلچسب می کند.در شرایط مساعد تهویه، نور و آکوستیک، بر روی مبلمان هایی که قاعدههای ارگونومی آن متناسب باشد.میتواند سلامت جسم و روان افراد شاغل را حتی بعد از بازنشستگی تضمین نماید. همچنین فضاهایی با مقیاس مناسب و داشتن محیطهای اجتماعی مطلوب روحیه خلاقیت کارمند و انگیزه او را برای حضور به موقع بر سر کار خود برمی انگیزد.
بازسازی ساختمان اداری
فضای مناسب کاری در بوجود آمدن حس رضایت از فضا در کارمندان هنگام انجام امور محوله نقش مهمی ایفا میکند . حس تعلق فرد را افزایش میدهد. در نتیجه راندمان کاری و تمرکز و به تبع آن سرعت انجام امور سازمانی و اداری که باعث افزایش سوددهی سازمان مربوطه است. افزایش مییابد. متأسفانه در اکثریت ساختمان های اداری صرفا تأمین فضای فیزیکی اهمیت دارد .و تأمین نیاز روحی کارمندان دچار غفلت میشود.در حالی که افراد در حین انجام وظایف شان به روحیه سرزندگی و شادابی و انرژی برای انجام آن نیاز پیدا می کنند.
فضای محیط کار در ایجاد این روحیات بسیار دخیل است. که متأسفانه همین جنبه روانی محیط کار بسیار مورد بی توجهی قرار گرفته و در بلند مدت سبب خستگی و بی قراری افراد میگردد .و بصورت خودآگاه یا ناخودآگاه زمینه نارضایتی کارمندان را فراهم میسازد. شرکت های بزرگ دنیا همچون گوگل که از سردمداران در عرصه نوآوری و تکنولوژی هستند .با توجه به این مسائل به محیط کاری کارمندان خود بسیار اهمیت می دهند. و به این ترتیب کارایی مجموعه خود را افزایش می دهند.
بازسازی ساختمان اداری برای جلب رضایت بیشتر مراجعه کنندگان
زیبا سازی و بازسازی ساختمان اداری به طور مستقیم بر روی پرستیژ کاری تاثیر دارد. و حتی تا حدودی بازتاب دهنده شخصیت کاری شما هم هست .زیرا ویترین و نمای کاری یک شرکت، دفتر آن است. افرادی که برای بستن قرارداد کاری به دفتر شرکت شما میآیند .به این مساله بسیار اهمیت می دهند .و باعث اعتبار دهی به سازمان و شرکت می گردد و حتی به جذب سرمایه گذار کمک می کند.
بازسازی ساختمان اداری از نظر سطح تغییرات
در این روش ساختار کلی ساختمان اداری تغییر می کند .و با در نظر گرفتن دیوارهای غیرقابل انتقال، زیر ساخت های داخلی و تمامی دیوارها را تخریب و سپس طبق نقشه از پیش تهیه شده شروع به نوسازی ساختمان می کنند.
بازسازی جزئی
در بازسازی ساختمان بصورت جزیی هدف نوسازی قسمتی از ساختمان است. نیازی به تخلیه کامل فضاها نیست. در این حالت امکان انجام فعالیت های بازسازی در خارج از ساعات کاری نیز مقدور می باشد.
بروزرسانی : 25 دی 1401