مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

در این بخش از دیساتک قصد داریم که مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان را برای شما عزیزان مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید با آگاهی کامل برای چنین امر مهمی اقدامی نمایید. گاهی اوقات برای بخش هایی از منزل از نظر زمانی ، مالی و محیطی محدودیت هایی وجود دارد که کارفرما را از بازسازی و تغییر نقشه پروژه خود منصرف می کند! در واحدهای آپارتمانی مشکلاتی نظیر محدودیت های تغییر نقشه در بازسازی منزل ، اگر با سروکله زدن با همسایه‌ ها نیز همراه شود ، دردسر دوچندانی را برای فرد ایجاد می سازد. ناگفته نماند ؛ ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که در رابطه با مشارکت در ساخت در شیراز به شما مشاوره می دهند تا از مزایای آن مطع شوید و از آن ها بهره مند شوید ، هم اکنون با ما تماس حاصل فرمایید. در ادامه مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان را با هم مرور خواهیم کرد ، با ما همراه باشید..

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

برای تغییر نقشه داخلی ساختمان چه اموری باید انجام دهیم؟

ممکن است نقشه‌ فعلی منزلتان گنجایش زندگی امروزیتان را نداشته باشد یا شاید به فضای بیشتری برای کار و اداره‌ امور احتیاج داشته باشید ؛ یا حتی از طرح فعلی خسته شده‌ اید و وقت آن رسیده است که به فکر بازسازی پلان باشید ؛ ولی محدودیت هایی ممکن است گریبان‌ گیر بازسازی پروژه شما شود ، چون بازسازی نقشه عملی حساس و مهم است.

اما نگذارید تغییر نقشه ساختمان شما را بترساند! بسیاری از خانه‌ های زیبا و باشکوه ، در نقشه‌ اصلیشان تغییراتی داشته‌ اند. فقط کافی است با محدودیت هایی که در طول کار ممکن است با آن ها مواجه شوید ، آشنایی کافی داشته باشید و برنامه بازسازیتان را مناسب با آن تنظیم کنید.

 

گرفتن مجوز از شهرداری ، مهم ترین امر تغییر نقشه!

در نظر داشته باشید که اگر تغییر نقشه‌ ساختمان شامل تغییر نما باشد یا اگر بخواهید کاربری فضا را عوض کنید ، باید مجوزهای لازم از شهرداری را دریافت نمایید. در صورتی که امور بازسازی و تغییر نقشه ساختمان بدون اخذ مجوز از شهرداری انجام گیرد دچار مشکلات جدی خواهید شد و باید جریمه پرداخت کرده یا پروانه ساختمان اصلاح شود ، در برخی از موارد هم ممکن است حکم تخریب را صادر کنند! بنابراین پیش از انجام هر کاری باید گرفتن مجوز را در اولویت خود قرار دهید و هرچه سریع تر برای آن اقدام فرمایید.

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

تبدیل فضای غیرخالص به خالص

بخش داخلی خانه فضای خالص و بخش مشاعات منزل فضای ناخالص محسوب می‌ شوند. اگر بخواهید بخش ناخالص را به بخش خالص منزل اضافه کنید ، در واقع تراکم ساختمان را افزایش می‌ دهید که باید برای دریافت مجوز و پرداخت هزینه‌ های آن آماده باشید.

 

تغییرات تراس در آپارتمان

تغییر نقشه‌ بالکن احتمالا باعث متمایز شدن نمای ساختمان می شود و از آن جایی که جزو قسمت های خارجی آپارتمان محسوب می شود ، برای بازسازی آن به مجوز شهرداری احتیاج دارید که این مورد هم می‌ تواند محدودیتی هایی را برای بازسازی آپارتمان ایجاد سازد.

 

بازسازی راه پله

بازسازی راه‌ پله از آنجا که محل رفت‌ و‌ آمد خانه به شمار می رود با محدویت‌ هایی بسیاری همراه است. اگر بازسازی راه‌ پله در واحدهای آپارتمانی باشد که این محدودیت‌ ها دوچندان است و به رضایت همسایگان نیز احتیاج دارید و باید ضوابط و استانداردهای ساختمانی را نیز در نظر داشته باشید.

مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان

برای تغییر نقشه داخلی ساختمان ، به نور توجه داشته باشید!

دسترسی به نور طبیعی برای فضاهای داخلی خانه عموما ضروری تلقی می شود. از این رو یکی از محدودیت هایی که برای تغییر نقشه ساختمان وجود دارد ، وجود حداقل یک پنجره برای هر اتاق است. البته این مورد به نظر شما بستگی دارد ، ولی مطمئنا نورگیر بودن برای فضاهای مسکونی از ملزومات است.

 

مشاوره هدفمند!

در این بخش مراحل تغییر نقشه داخلی ساختمان را مورد بررسی قرار دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 28 دی 1401

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword