تفاوت نمای مدرن و کلاسیک
تفاوت نمای مدرن و کلاسیک
آیا چیزی در مورد تفاوت نمای مدرن و کلاسیک می دانید؟ طراحی نمای ساختمان یکی از اصلی ترین بخش های بیرونی ساختمان است که اگر به درستی انتخاب شود ، می تواند جذابیت ساختمان را تا حد ممکن ارتقا دهد. سبک های بسیار متنوعی برای زیبا سازی بیرونی ساختمان وجود دارد که پرطرفدارترین آن ها ، نمای کلاسیک و مدرن می باشد که نظر اکثر افراد را به خود جلب کرده است. افراد می توانند با شناخت تفاوت های نمای مدرن و کلاسیک ، یکی از آن ها را برای طراحی ساختمان خود انتخاب کنند. بسیاری از افراد پیش از طراحی نمای ساختمان ، به متریال و کیفیت مصالح آن دقت می نمایند ، که دیساتک این موضوع را برای شما عزیزان بررسی نموده است! با ما همراه باشید تا از تفاوت نمای مدرن و کلاسیک مطلع شوید و با خیال راحت یکی از آن ها را انتخاب نمایید..
نمای کلاسیک
نمای کلاسیک یا نمای رومی یکی از پرطرفدارترین نمای ساختمانی است که برگرفته از هویت فرهنگی ، اجتماعی و مذهبی یک کشور است. در شیوه معماری کلاسیک از نشانههای گذشته و هویت قدیمی استفاده می شود. نمای کلاسیک از دوره های روم باستان با استفاده از سنگ های تزئینی مورد توجه بسیاری از افراد قرار داشته است. امروزه نیز استفاده از این نما در طراحی ساختمان باعث می شود تا بتوانید جلوه جذاب و همچنین نوستالژی به ساختمان خود ببخشید. شناخت تفاوت نمای مدرن و کلاسیک باعث خواهد شد تا متناسب با نیاز خود یک انتخاب هوشمندانه داشته باشید.
نمای مدرن
در نمای مدرن بسیاری از طرح های گذشته ساده سازی شده و طراحان و معماران سعی می کنند تا با استفاده از مشخصه های مدرن بتوانند یک طراحی هوشمندانه را ایجاد نمایند. وجود تفاوت نمای مدرن و کلاسیک باعث شده است تا طراحان و افراد بر اساس محیط ساختمان و توجه به تناسب آن بتوانند یک انتخاب مناسب داشته باشند. طراحی نمای مدرن مورد توجه بسیاری از نسل های جدید قرار گرفته است. نسل جدید به شکل راحت تری می تواند با نمای مدرن ارتباط برقرار کند ، در صورتی که این موضوع در مورد نمای کلاسیک وجود ندارد و طرفداران خاصی دارد.
تفاوت های اصلی نمای مدرن و کلاسیک
با نگاهی به نمای مدرن و کلاسیک می توان گفت که علاوه بر تغییرات ظاهری طراحی ، از لحاظ کیفیت نیز تفاوت هایی بین نمای مدرن و کلاسیک وجود دارد. طراحان برای استفاده از نمای مدرن از محصولات منحصر به فرد زیادی نظیر پروفیل ، چوب و پلاستیک استفاده می کنند. وجود تنوع در محصولات به کار گرفته شده در طراحی مدرن باعث می شود تا دست طراح برای طراحی باز باشد. از طراحی مدرن می توان در کنار سایر طراحی های دیگر نیز استفاده کرد. اما در نمای کلاسیک ، مواد به کار رفته در طراحی محدود بوده و نمی توان این نما را با سایر محصولات دیگر ترکیب نمود. در ادامه چندین مورد از این تفاوت ها را برای شما عزیزان ذکر نموده ایم.
سازگاری با طبیعت
یکی از چارچوب های نمای مدرن این است که بر اساس تعامل بین انسان و محیط طراحی شده است و هیچ ضرری به طبیعت وارد نمی کند. استفاده از متریال با کیفیت نظیر پروفیل ، چوب و پلاست باعث می شود تا این محصولات از لحاظ معماری و سازگاری با محیط زیست در وضعیت بهتری نسبت به نمای کلاسیک قرار داشته باشند. ترکیب کردن سبک مدرن برای صاحب خانه های امروزی باعث خواهد شد تا متناسب با نیاز خود بتوانند یک طراحی هوشمندانه داشته باشند.
تاثیر تغییرات آب و هوا بر نمای ساختمان!
در بحث تفاوت نمای مدرن و کلاسیک در زمینه تغییرات آب و هوایی می توان گفت که در نمای کلاسیک مصالح اصلی تشکیل دهنده این نوع طراحی ، سنگ است. در صورتی که در نمای مدرن می توان از محصولات متنوع برای طراحی استفاده کرد. طراحی مدرن سازگاری بیشتری با تغییرات آب و هوایی دارد که این امر باعث می شود تا نمای ساختمان دیرتر دچار آسیب دیدگی شود. در واقع امروزه از نمای مدرن برای پیشگیری از تخریب های حوادث طبیعی نظیر طوفان ، زلزله ، رانش زمین و غیره استفاده می شود.
نمای کلاسیک و مدرن از لحاظ اقتصادی
در نمای کلاسیک به دلیل این که مصالح استفاده شده از سنگ است ، دارای قیمت های بیشتری نسبت به نمای مدرن است. برای طراحی نمای مدرن می توان از متریال های مختلف استفاده نمود و آن را با طراحی های دیگر ترکیب کرد که این موضوع در نمای کلاسیک وجود ندارد.
مشاوره هدفمند!
در این بخش تفاوت نمای مدرن و کلاسیک را مورد بررسی قرار دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.
بروزرسانی : 26 دی 1401