انواع لوله کشی ساختمان

انواع لوله کشی ساختمان

انواع لوله کشی ساختمان

انواع لوله کشی ساختمان

در این بخش از دیساتک قصد داریم انواع لوله کشی ساختمان را به شما ارائه دهیم تا با آگاهی کامل بهترین نوع آن ها را در ساخت و ساز استفاده کنید. از گذشته تاکنون ، استفاده از لوله‌ ، بخش اساسی هر سازه و صنایع مختلف بوده است. همان‌ طور که می‌ دانید ، لوله کشی بخشی از تاسیسات ساختمان است و در اصل یکی از ضرورت‌ های ساخت و ساز به شمار می‌ رود. به طور کلی ، بدون اجرای تاسیسات و لوله کشی نمی‌ توان در ملکی زندگی کرد. لوله کشی یک کار تخصصی و فنی است که باید حتما توسط افراد متخصص به کمک فرمول‌ های مهندسی انجام شود. ناگفته نماند ؛ اگر در رابطه با مشارکت در ساخت در شیراز سوالی برای شما پیش آمده است ، هم اکنون با متخصصان ما در دیساتک تماس حاصل فرمایید تا از مزایای آن مطلع شده و نهایت بهره را ببرید! در ادامه انواع لوله کشی را بررسی خواهیم نمود ، با ما همراه باشید..

انواع لوله کشی ساختمان

لوله کشی ساختمان چه کاربردهایی دارد؟

پیش از اینکه با انواع لوله کشی ساختمان آشنا شوید ، باید با کاربردهای هر یک از آن ها را بدانید. انواع مختلفی از لوله‌ ها در ساختمان‌ سازی کاربرد دارند که از مهم ترین آن‌ ها می‌ توان به لوله‌ های پلاستیکی یا لوله‌ های فلزی اشاره نمود. لوله کشی آب ، لوله کشی برق ، لوله کشی گاز و لوله کشی فاضلاب از انواع لوله کشی‌ های ساختمانی هستند. در گذشته ، معمولا از لوله‌ های سربی برای ساختمان سازی استفاده میشد ، اما امروزه انواع مختلفی از لوله‌‌ های مقاوم با کارایی بهتر در ساختمان سازی استفاده می‌ شوند. در تاسیسات ساختمانی معمولا لوله کشی در داخل و بیرون ساختمان است. آب رسانی به فضای آشپزخانه ، تاسیسات موتورخانه ، سیستم لوله کشی ، لوله کشی آب سرد و آب گرم ، سرویس بهداشتی و حمام از مهم ترین بخش‌های لوله کشی ساختمان هستند.

 

لوله کشی آب

در گذشته معمولا لوله کشی آب ، به شکل روکار ( انشعابی ) و با بهره‌ گیری از لوله‌ های فلزی انجام میشد اما با گذشت زمان به دلیل فرسودگی و اکسیداسیون و یا زنگ زدگی فلز ، لوله کشی آب به شکل توکار انجام شد. در روش لوله کشی توکار ، دیگر خبری از بروز مشکلاتی مانند نشت آب و نیاز به بازسازی و ترمیم مجدد نبود.

انواع لوله کشی ساختمان

لوله کشی گاز

لوله کشی گاز ، یکی از حساس‌ ترین لوله کشی‌ هاست که باید در نهایت دقت و به بهترین شکل انجام شود. لوله کشی گاز با دو روش توکار و روکار و به وسیله لوله گازی انجام می‌ شود. یکی از مهم ترین مزایای استفاده از این روش در دسترس بودن گاز طبیعی در ساختمان‌ هاست. از طرفی قیمت تمام شده این نوع انشعاب در مقایسه با سایر روش‌ ها بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. با توجه به آب و هوای منطقه می‌ توان از انواع لوله‌ های فولادی و یا حتی لوله‌ های غیر فولادی برای لوله کشی گاز استفاده کرد. رایج‌ ترین نوع لوله کشی گاز ، استفاده از روش توکار و لوله‌ های فولادی یا فلزی است.

 

لوله کشی فاضلاب

فاضلاب به دو دسته کلی فاضلاب سبک ( خاکستری ) و سنگین دسته بندی می‌ شود. نوع لوله استفاده شده برای انواع فاضلاب ، متفاوت است. برای حمل فاضلاب‌ سنگین ، از لوله‌ هایی با شیب و قطر بیشتر استفاده می‌ شود. فاضلابی همچون فاضلاب کف سرویس بهداشتی منازل در دسته فاضلاب خاکستری قرار می‌ گیرد.

 

لوله کشی برق

لوله کشی برق به منظور عدم ارتباط سیم‌ های برق با مصالح ساختمانی استفاده می‌ شود و از پوسیدگی آن‌ ها جلوگیری می‌ کند. در اصل ، لوله کشی برق به منظور جلوگیری از خراشیده شدن سیم‌ هاست و جرقه زدن و آتش سوزی جلوگیری می‌ کند. لوله‌ های پلی اتیلن ، لوله‌ های خرطومی پلاستیکی و فلزی از جمله لوله‌ هایی هستند که برای لوله کشی برق استفاده می‌ شوند. نکته قابل توجه اینجاست که لوله کشی ساختمان باید بر اساس یک نقشه مهندسی مناسب و توسط یک فرد باتجربه انجام شود ، تا مشکلی پیش نیاید.

انواع لوله کشی ساختمان

لوله کشی پکیج و شوفاژ

لوله کشی پکیج به سه دسته مختلط ، با برگشت مستقیم و معکوس تقسیم بندی می‌شوند که هرکدام در ساختمان سازی کاربردهای متفاوتی دارند. نکته مهم در لوله کشی پکیج و شوفاژ این است که باید مسیر حرکت لوله‌ ها به درستی انتخاب شود تا هم به بهبود گرمایش محیط کمک شود و هم اینکه دسترسی به لوله‌ ها به منظور انجام تعمیرات و هواگیری با سهولت بیشتری انجام شود.

 

مشاوره هدفمند!

در این بخش مراحل انواع لوله کشی ساختمان را مورد بررسی قرار دادیم تا بتوانید با خیال راحت برای این امر اقدام نمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword