انواع دیوارپوش

انواع دیوارپوش

انواع دیوارپوش

انواع دیوارپوش

در این بخش از دیساتک قصد داریم انواع دیوارپوش را برای شما مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید بهترین نوع آن را برای دکوراسیون منزل خود انتخاب نمایید. انتخاب دیوارپوش مناسب برای آشپزخانه ، راهرو منزل ، اتاق نشیمن یا اتاق خواب از محبوبیت زیادی در میان افراد مختلف برخوردار است. در طراحی داخلی گاهی تنها یک دیوارپوش برای تزئین دیوار به کار می رود و یا گاهی لازم است از دیوارپوش ضد آب و قابل شستشو استفاده شود اما موضوع اصلی این است که بتوانید با توجه به سبک دکوراسیون منزلتان ، بهترین نوع آن را انتخاب نمایید.

ناگفته نماند ؛ اگر شما عزیزان هم قصد مشارکت در ساخت در شیراز را دارید ، می توانید با متخصصان ما تماس حاصل فرمایید و از مزایای این امر بهره مند شوید! در ادامه این مطلب انواع دیوارپوش و مزایای هر یک را مورد بررسی قرار خواهیم داد ، با ما همراه باشید..

انواع دیوارپوش

دیوارپوش چوبی

یکی از پرطرفدارترین دیوارپوش های موجود در بازار ، دیوار پوش چوبی است که از تخته های چوبی پهن یا باریک ، به شکل افقی یا عمودی استفاده می شود. این نوع دیوارپوش ها نیاز به زیرسازی ندارند و از مقاومت بالایی برخوردارند. امروزه برای حفظ محیط زیست از چوب های مصنوعی مانند : ام دی اف یا نئوپان با روکش‌ های مختلف استفاده می‌ شود. مزیت دیوارپوش چوبی زیبایی و عایق بودن در برابر صدا و حرارت می باشد که این ویژگی باعث شده که نظر بسیاری از افراد به آن جلب شود.

 

دیوارپوش آلومینیومی

دیوارپوش‌ های آلومینیومی از قطعات آلومینیوم کامپوزیت تشکیل شده‌ اند که ضخامت این قطعات ۴ میلی‌ متر می باشد. این نوع دیوارپوش در انواع تک رنگ ، ترکیبی و طرح دار در دسترس می باشد. اگر سطح مورد نظر صاف و بدون هرگونه فرورفتگی و بیرون زدگی باشد ، پانل‌ های آلومینیومی توسط چسب به دیوار می چسبند اما اگر سطح نیاز به زیرسازی داشته باشد ، ابتدا با استفاده از پروفیل امگا شکل ، عمل زیر سازی انجام گرفته و سپس نصب صورت می گیرد.

 

دیوارپوش فایبرگلاس

دیوارپوش فایبرگلاس از مواد غیر سمی کربنات ، دولومیت ، سیلیس و کوارتز تشکیل شده است. مقاومت دیوارپوش‌ های فایبرگلاس یا همان الیاف شیشه بسیار بالا است و چیزی در حدود 20 سال است. این متریال طبیعی نیازی به زیرسازی قبل از نصب نداشته و سطحی صاف و یک دست بر روی دیوار ایجاد می کند. دیوارپوش‌ های فایبرگلاس ظاهری شبیه به تار و پود دارند و به هنگام اجرا با سرعت بالایی اجرا می شوند. دیوارپوش های فایبرگلاس از الیاف نسوز ساخته شده و غیر قابل اشتعال هستند و می توان آن ها را در انواع ساختمان ها با کاربری متفاوت نصب نمود.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش سنگی

استفاده از دیوارپوش های سنگی ، حال و هوای قدیم و نوستالژی به منزل شما می بخشد که طرفداران خاص خود را دارد. سنگ کاری دیوار در دوره های مربوط به قرن گذشته اوایل قرن 2000 در اوج خود بوده است. امروزه در اجرای دیوارپوش سنگی بیشتر از سنگ های تزئینی مانند آنتیک استفاده می‌ شود. طبق اصول استاندارد معماری ، در صورت استفاده از سنگ باید متریال‌ های دکوری خود را متناسب انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر از سنگ در محیط‌ های صنعتی استفاده کرده باشید ، در کنار آن آجر و فلز قرار دهید تا جلوه آن خاص تر بنظر رسد.

 

دیوارپوش چرمی  ، خاص ترین نوع دیوارپوش!

اغلب از این نوع دیوارپوش در مکان‌ های عمومی مانند لابی هتل ، مجتمع تجاری ، مسکونی و مهد کودک استفاده می شود. دیوارپوش چرمی دارای عایق بسیار مناسب در مقابل صدا و حرارت است. این نوع دیوارپوش‌ ها دارای طرح‌ های سه بعدی بسیار جذابی هستند. در نصب این نوع دیوارپوش ها از چسب‌ های صنعتی که روی سطح مورد نظر و هم پشت دیوارپوش زده شده ، استفاده می شود و یا اینکه بدون استفاده از چسب های صنعتی ، چسب مخصوصی پشت آن‌ ها نصب شده که تنها با کندن ورق محافظ می توان آن را به راحتی به دیوار چسباند.

 

دیوارپوش آجری

دیوارپوش آجری ، قیمت کاملا مقرون به صرفه ای دارد. شما برای بازسازی منزل خود در رنج قیمت متوسط ، می توانید از این نوع دیوارپوش استفاده کنید. عرض این دیوارپوش نسل جدید 20 سانت است و ضخامت آن در حدود 1 و نیم تا دو سانت می باشد. این نوع دیوارپوش هم در نمای داخل و هم در نمای بیرون کارایی دارد. با توجه به چسب درجه یک خود آجر ، این دیوارپوش قابلیت چسب زدن دارد. همچین با پودر بندکشی نیز می توانید به راحتی این کار را بر روی دیوار مورد نظر خود نصب کنید.

انواع دیوارپوش

مشاوره هدفمند!

در این بخش انواع دیوارپوش را مورد بررسی قرار دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره مشارکت در ساخت در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 28 دی 1401

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword