سقف شیروانی چیست؟

سقف شیروانی چیست؟

سقف شیروانی چیست؟

سقف شیروانی چیست؟

آیا می دانید سقف شیروانی چیست؟ در واقع سقف شیروانی یا سقف شیبدار به طور گسترده ای در مناطقی با میزان بارندگی بالا و آب و هوای مرطوب و معتدل استفاده می شود. این نوع سقف ها نسبت به دیگر سبک سقف ‌های ساختمان بهترین عایق نگهدارنده حرارت و انرژی محسوب می شوند.  سقف شیروانی که در انگلیس Gablet Roof و در آمریکای شمالی و اقیانوسیه Dutch Gable نام دارد ، به گونه‌ای از سقف گفته می شود که دارای شیب می‌ باشد و به خانه ظاهری سه گوش می دهد. اگر بخواهیم به زبان ساده تر بگوییم سقف شیروانی نوعی سقف کاذب هستند که با استفاده از آن ها می توان زیبایی نمای ساختمان را دو چندان نمود. این نوع سقف ها دارای یک حالت سه گوش هستند ، به گونه ای که از روبرو به شکل مثلث دیده می شوند.

شیب مورد استفاده در این نوع ساختمان ها ممکن است کم و یا حتی تند باشد. بیشترین شیب مربوط به زاویه ۷۰ درجه و کمترین آن 15 درجه است. ناگفته نماند اگر قصد مشارکت در ساخت در شیرازرا دارید ، سریعا با ما تماس حاصل فرمایید تا از مشاوره رایگان دیساتک بهره مند شوید. در ادامه مزایای این سقف های جذاب را برای شما عزیزان مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانید به راحتی ، بهترین نوع آن را برای ویلای خود انتخاب نمایید ، با ما همراه باشید..

سقف شیروانی چیست؟

چه مصالحی در ساخت سقف های شیروانی استفاده می شود؟

امروزه برای ساخت سقف شیبدار از مصالح مختلفی استفاده می شود. یکی از این مصالح خاک رس می باشد که دارای بیشترین کاربرد در ساخت کاشی های سفالی است. از دیگر مصالح که از کیفیت و دوام بالایی برخوردار می باشد می توان به سنگ اشاره کرد. این سنگ ها از چندین ماده معدنی همچون فلدسپات ، گرافیت ، کوارتز و … تشکیل شده اند. از دیگر مصالحی که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد فلز است. فولاد در بین فلزات مختلف دارای بیشترین کاربرد و استفاده می باشد ، زیرا فولاد از آلیاژ مناسبی ساخته شده است. آسفالت ترکیبی ، شینگل و بتن نیز از دیگر مصالحی هستند که در ساخت سقف های شیروانی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند.

 

انواع جنس سقف شیروانی

سقف های شیروانی بر اساس جنس به کار رفته در آنها دارای انواع مختلفی هستند. یکی از این مدل ها پوشش سقف دکرا بوده که از ۸ لایه سنگ‌ ریزه ‌های طبیعی ، اکرولیک پرایمر ، آلیاژ مس ، آلوزینک ، گالوانیوم ، رزین دو میکرونی ، گالوانیوم و آنتی باکتریال تشکیل شده است. همچنین پوشش سقف شینگل که از قیر پلیمری و گرانول معدنی تشکیل شده از دیگر انواع سقف های شیروانی می باشد. پوشش سقف ورقی با طرح سفال ، پوشش سقف ایرانیت ، پوشش سقف پلی کربنات و پوشش سقف آندولین از دیگر انواع سقف های شیروانی بر اساس جنس به شمار می آیند.

سقف شیروانی چیست؟

مزایای سقف شیروانی

بهتر است بدانید استفاده از سقف شیروانی مزایای بسیاری را به دنبال دارد. این نوع سقف ها به دلیل ساختار خاصی که دارند قادرند فشاری را که بیش از حد بر روی سقف وارد می گردد به خوبی کنترل کنند. همچنین سقف های شیروانی مقاومت بسیار بالایی در برابر باران و برف داشته و از ورود آنها به داخل ساختمان به بهترین شکل جلوگیری می کند. در منطق سردسیر و مرطوب که بارش باران و برف بسیار زیاد می‌ باشد ، استفاده از این گونه سقف‌ های شیبدار کمک می‌ کند تا آب باران و برف به راحتی‌ بتواند از لوله هایی که به آنها ناودان گفت می شود ، سرازیر شده و به به پایین بریزند. در چنین حالتی نیازی به برف روبی نمی‌ باشد و همچنین استحکام مصالح ساختمانی بیشتر خواهد بود.

از دیگر مواردی که می توان به عنوان مزیت برای این سقف‌ها اشاره کرد آن است که هزینه ساخت و اجرایی این دسته از سقف‌ها بسیار کمتر می‌باشد و مصالح به کار گرفته شده در آن مقرون به صرفه تر خواهد بود. اما در کنار این مسائل می‌توان اشاره داشت که تعمیر این سقف‌ ها کمی‌ دشوارتر باشد چرا که شیب موجود باعث می شود ناتوان به رحنمای به روی آن ایستاد.

 

اجرای سقف شیروانی چگونه است؟ 

جهت اجرای سقف شیروانی لازم است در ابتدا زیرسازی با دقت خاصی صورت بگیرد. این مرحله نقش بسیار مهمی در ساخت سقف ‌های شیبدار دارد. در مرحله دوم لازم است پوشش زیرسازی نصب گردد. این مرحله به منظور افزایش مقاومت سقف صورت می گیرد. بهتر است بدانید برای پوشش زیرسازی از متریال های متعددی همچون پشم شیشه ، ساندویچ پنل ‌های فلزی ، توری و … می توان استفاده کرد. این نوع پوشش های زیرسازی اغلب یک عایق رطوبتی و یا حرارتی هستند. این مرحله تاثیر بسیار زیادی در تعیین عمر سقف و کیفیت آن دارد. مرحله آخر نیز شامل اجرای پوشش نهایی سقف با متریال های مختلف است.

سقف شیروانی چیست؟

مشاوره هدفمند!

در این بخش به سوال سقف شیروانی چیست؟ پاسخ دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 28 دی 1401

    Write a Message

    Your email address will not be published.

    Related Posts

    Enter your keyword