چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی چیست؟

آیا می دانید چسب کاشی چیست؟ چسب کاشی یک متریال نسبتا جدید است که در اتصال و استحکام کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد. چسب کاشی به علت مواد تشکیل دهنده آن مزایای بسیاری نسبت به ملات سنتی کاشی دارد و طرفداران بسیاری را به سوی خود جذب کرده است. این مصالح ساختمانی در کیسه هایی به صورت آماده به بازار عرضه می شود. اجرای چسب کاشی در ساختمان سازی روند ساده ای دارد،  به این شکل که ملات آماده را با آب مخلوط کرده و درزهای خالی بین کاشی ، سرامیک ، سنگ و موزاییک را پر می کنند. در ادامه ویژگی های این متریال جذاب را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانید با خیال راحت آن را برای سرامیک کاری استفاده کنید. ناگفته نماند ؛ اگر اطلاعی در مورد مشارکت در ساخت در شیراز ندارید ، می توانید هم اکنون با ما تماس حاصل فرمایید. ما در دیساتک متخصصان بالقوه ای را در زمینه سرمایه گذاری در شیراز و ساخت و ساز گرد هم آورده ایم که در این مورد به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد!

 

ترکیبات چسب کاشی و چسب سرامیک

چسب کاشی از ترکیب مواد شیمیایی و معدنی نظیر : سیمان پورتلند غیرآلی ، ماسه ریز و افزودنی های چسبدار تولید و به بازار عرضه می شود. در تهیه چسب کاشی سعی شده موادی به کار گرفته شود که بالاترین قدرت چسبندگی را داشته باشد ، تا حد ممکن سبک باشد و همچنین در نحوه اجرا و کاشی کاری کمترین انرژی و زمان را بگیرند.

چسب کاشی چیست؟

ویژگی های چسب کاشی

چسب کاشی در متریال و ترکیبات و همچنین نحوه استفاده مزیت های فراوانی نسبت به مصالح دیگری که در کاشی کاری به کار گرفته می شود ، دارد. در ادامه چندین مورد از این ویژگی ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد ، با ما همراه باشید..

 

قدرت منحصر به فرد چسبندگی

چسب کاشی نسبت به ملات­ های دیگری که در کاشی کاری به کار گرفته می شود ، قدرت چسبندگی بسیار خوبی دارد که همین ویژگی آن را از رقبای خود متمایز ساخته است. این ویژگی نشئت گرفته از عناصر موجود در آن می باشد.

 

قابلیت ضد آب بودن

یکی دیگر از مزایای این نوع چسب ها ، ضد آب و ضد رطوبت بودن آن ها می باشد. در حقیقت بعد از به کارگیری این نوع ملات در کاشی کاری و خشک شدن آن ، نفوذ آب و رطوبت به سازه مورد نظر به طور تقریبی به صفر می رسد. این ویژگی در کاشی کاری سرویس های بهداشتی و حمام ها کاربرد بسیاری دارد.

چسب کاشی چیست؟

مقاومت و استحکام بالا

 چسب کاشی آماده بعد از خشک شدن مقاومت فوق العاده ای در مقابل فشار دارد و همچنین موجب مستحکم شدن سازه می شود. استحکام بالای چسب کاشی باعث می شود ، سازه مورد نظر در مقابل بارهای ساختمان و رویداد هایی نظیر زلزله کمترین آسیب را ببیند.

 

صرفه جویی در هزینه های اضافی

 چسب کاشی به علت قدرت چسبندگی خوبی که دارد ، در کاشی کاری به مقدار کمتری نسبت به ملات های دیگر استفاده می شود. این موضوع به علاوه دیگر ویژگی های منحصر به فرد آن ، باعث شده که چسب کاشی مصالح ساختمانی از هزینه مناسبی برخوردار باشد.

 

چسب کاشی خمیری

چسب خمیری کاشی قابلیت بالایی در مقابل نفوذ آب دارد. این ویژگی باعث شده که برای استفاده در محیط هایی که به طور دائم در معرض رطوبت هستند ، بسیار مناسب باشد. همچنین به طور کلی ، در مناطق پربارش استفاده از چسب خمیری کاشی ، انتخاب عاقلانه ای محسوب می شود. انواع کاشی برای اجرا بر روی دیوار های گچی می تواند با استفاده از خمیر چسب کاشی به راحتی صورت پذیرد. چرا که خمیر چسب کاشی مقاومت بالایی در مقابل فشار و کشش دارد.

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی پودری

چسب پودری کاشی قدرت چسبندگی کمتری نسبت به چسب خمیری کاشی دارد. بنابراین استفاده از این نوع ملات ساختمانی در اجرای کاشی بر روی دیوار های گچی توصیه نمی شود. پودر چسب کاشی بیشترین کاربرد را در اجرای کاشی بر روی سطوح صاف مانند دیوارهای آجری ، کاشی کاری قدیمی و موزائیکی و سنگ و سیمان دارد.

 

مشاوره هدفمند!

در این بخش به سوال چسب کاشی چیست؟ پاسخ دادیم تا راحت تر بتوانید برای این امر اقدام فرمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

    نام شما (الزامی)

    شماره تماس (الزامی)

    موضوع مشاوره

     

    بروزرسانی : 26 دی 1401

    نوشتن یک پیام

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نوشته های مرتبط

    کلمات کلیدی را وارد نمایید