صفر تا صد ساختمان سازی در سال 1401
صفر تا صد ساختمان سازی در سال 1401
در این مطلب از دیساتک سعی بر این داریم که صفر تا صد ساختمان سازی در سال 1401 را بررسی نماییم تا بتوانید با خیال راحت و آگاهی تمام ، برای این امر اقدام نمایید! اکثر افراد متریال مورد استفاده در ساخت و ساز را ، کم و بیش می شناسند و یک آشنایی کلی با آن ها دارند. در دنیای مدرن امروز استفاده از فلزات در ساختمان سازی امری ضروری به حساب می آید. فلزات عناصری هستند که دارای خواص ویژه و بعضا مشترک می باشند که نظر بسیاری از معماران را به سوی خود جلب نموده است. اگر صاحب زمینی هستید و قرار است یک پروژه ساختمانی را اجرا کنید ، باید از تمام مراحل ساخت یک ساختمان اطلاع کاملی داشته باشید. ناگفته نماند ؛ اگر قصد مشارکت در ساخت در شیراز یا خرید آپارتمان در شیراز را دارید اما از مزایای آن مطلع نیستید ، هم اکنون می توانید با متخصصان ما در دیساتک تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید! در ادامه صفر تا صد ساختمان سازی در سال 1401 را مورد بررسی قرار خواهیم داد ، با ما همراه باشید..
شروع ساخت و ساز چگونه می باشد؟
ابتدای مراحل ساختمان سازی یکی از موضوعاتی است که اغلب ما به آن فکر نمی کنیم! شاید برخی از افراد اطلاع نداشته باشند که باید چه مراحلی طی شود تا یک زمین خالی ، به یک خانه ویلایی یا آپارتمان امن و گرم تبدیل شود! مراحل ساخت یک سازه ، با چالش های گوناگون و خاصی همراه می باشد که باید به آن ها توجه بسیاری داشته باشید. به طور کلی ، ساختمان ها به عنوان یک سرپناه برای سکونت ، زندگی ، کار و یا سایر اهداف دیگر طراحی می شود. قطعا همه ما می دانیم که ملک ها از مصالحی مانند : آجر ، سنگ ، بتن ، آهن و غیره ساخته می شوند اما از مراحل اجرای آن ها مطلع نیستیم! در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم.
طراحی نقشه ساختمان ، اصلی ترین و اولین مرحله کار!
طراحی نقشه ساختمان اولین گام برای شروع ساخت و ساز می باشد که باید به دست فرد متخصص و باتجربه ای انجام شود. در نقشه ساختمان ، قسمت های مختلفی مانند : متراژ ، زیربنا ، اتاق ها ، تعداد طبقات ، نوع کاربری و .. همگی نمایش داده می شود و معمار شما با توجه به نقش ، آن را اجرا می کند. اولین گام برای تهیه نقشه ساختمان این است که مدارک زمین را به شهرداری بفرستید تا آن ها را تایید و یک دستور تهیه نقشه برای شما تعیین کند. بعد از اینکه نقشه شما طراحی شد ، باید مجددا نقشه را به شهرداری بفرستید تا تایید نهایی شود. بعد از تایید نهایی ، یک پروانه ساخت که همان شناسنامه ساختمان است برای شما صادر خواهد شد.
گودبرداری
اکنون به سراغ اصلی ترین کار برای شروع ساختمان سازی می رویم که همان گودبرداری می باشد! عمق گودبرداری با توجه به تعداد طبقات و همچنین میزان بار وارد شده در پی ساختمان تعیین می شود. این کار باید با نهایت دقت و توسط مهندس خبره ای انجام شود ؛ چرا که هرگونه اشتباه در محاسبات گودبرداری خطرات زیادی را برای ساختمان و ساکنان آن ایجاد خواهد کرد. بنابراین پیش از هر امری با فرد متخصصی در این زمینه صحبت کنید.
بتن ریزی و آرماتور بندی
در این مرحله باید داخل گود به لایه 10 الی 15 سانتی متری با بتن پر شود ؛ کارایی این بتن به این صورت است که بار وارده از سازه را تحمل می کند و اجازه نشت کردن ساختمان را نمی دهد. بعد از آن پی ساختمان را با میلگردهایی ، آرماتوربندی می کنند.
قالب بندی
در این بخش ساخت و ساز با استفاده از قالب های چوبی ، باید محلی که بتن ریزی شده است را قالب بندی کرد. نکته مهم اینجاست که قالب ها باید چرب باشند ؛ به این دلیل که قالب چرب داخل بتن نمی چسبد. اجرای این مرحله به استحکام ساختمان کمک زیادی خواهد کرد ، بنابراین در اجرای آن همه چیز را در نظر داشته و نهایت دقت را به خرج دهید.
اجرای اسکلت اصلی ساختمان
ساختمان ها هم می توانند فلزی باشند و هم بتنی! اگر استحکام سازه برای شما اولویت بیشتری دارد مسلما بهتر است اسکلت ساختمانتان از نوع فلزی باشد. شما می توانید در مطلب مزایای ساخت اسکلت فلزی ، از تمام ویژگی های آن مطلع شوید. هر کدام از این دو مورد ، مزایا و معایب خاص خود را دارند و باید بسنجید که کف کدام ترازو برای شما سنگین تر است! اسکلت بتنی برای سازندگان از نظر اقتصادی به صرفه تر است ؛ چرا که قیمت آهن آلات استفاده شده در سازه از قیمت بتن بسیار بیشتر است.
اولین مسئله در ساختمان سازی ، فونداسیون یا پی ساختمان است. شاید بعضی از افراد فقط در اصلاح این واژه را شنیده باشند و آشنایی زیادی با آن نداشته باشند. پی به فرآیند مستحکم سازی ساختمان گفته می شود. در اصل فونداسیون یا پی می تواند بخش قابل توجهی از نیرویی که توسط آپارتمان تولید می شود را دریافت کرده و آن را به زمین منتقل کند. با انتقال نیروی ساختمان به زمین ، ارتعاشاتی که ساختمان را تهدید می کند به حداقل می رسد و نتیجه این کار ، استحکام بالای سازه خواهد بود.
دیوارچینی
این مرحله همانطور که از اسم آن مشخص است ، مربوط به استفاده از آجر از دیوارهای پیش ساخته است. دیوارهای پیش ساخته از نظر اقتصادی به صرفه تر هستند ؛ از استحکام بیشتری برخوردارند و البته عایق صوتی و حرارتی بهتری نسبت به آجر دارند.
پوشاندن دیوارها و گچ کاری
گچ کاری یا همان سفید کاری هم با مسطح کردن گچ روی دیوارها انجام می شود و بعد کاملا کشته کشی شده تا برای رنگ آمیزی مشکلی به وجود نیاید.
کف سازی و آب بندی کف ساختمان
در این قسمت ، باید کف ساختمان با لایهای از ملات پوشانده شود. بعد از خشک شدن ، کف خانه را با موزاییک ، کاشی و یا هر چیز دیگری می پوشانند و آب بندی می کنند تا از استحکام آن مطمئن شوند.
کاشی کاری دیوارها
کاشی کاری دیوارها با شاقول انجام می شود. بعد از این که کاشی کاری انجام شد و کاملا خشک شد ، باید آن ها را با سیمان سفید بندکشی کنند.
تکمیل سقف
برای این کار هم می توان از سقف کاذب استفاده کرد و هم اینکه از داخل به وسیله گچ کاری ، سقف را تکمیل کرد. معمولا گچ کاری در گذشته انجام میشد و یک روش سنتی است. بعد از این که این مرحله انجام شد ، نمای ساختمان به عنوان آخرین مرحله ساخت و ساز اجرا می شود و بعد از تمیز کردن محل ، ساختمان آماده به مالک تحویل داده می شود. شما می توانید پروژه ساخت و ساز یا پروژه اجرای آپارتمان خود را به مهندسین دیساتک بسپارید و نهایت جذابیت و رفاه را تجربه نمایید!
مشاوره هدفمند!
در این بخش صفر تا صد ساختمان سازی در سال 1401 را مورد بررسی قرار دادیم تا بتوانید با خیال راحت برای این امر اقدام نمایید. توجه داشته باشید که پیش از هر اقدامی از فرد با تجربه ای در این زمینه کمک بگیرید تا بعد ها دچار مشکلاتی نشوید! ما در دیساتک متخصصانی را گرد هم آورده ایم که درباره سرمایه گذاری در شیراز و ایمنی در ساخت و ساز به شما عزیزان مشاوره رایگان ارائه خواهند داد تا با آگاهی کامل برای چنین امری اقدام کنید. هم اکنون می توانید از طریق فرم زیر با ما تماس حاصل فرمایید.
بروزسانی : 1401/12/22